Cancer pulmonar în fază terminală tratat cu ulei de canabis

Distribuie!

“Darren Miller avea 50 de ani când i sa spus că mai are de trăit maxim un an, ca urmare a cancerului pulmonar. Deoarece medicii nu-l mai putea ajuta, Miller a început să caute informații despre cum ar putea evita această condamnare la moarte. Așa a aflat de uleiul de canabis, a ascultat testimonialele unor foști pacienți și a hotărât să urmeze și el acest tratament. Șapte luni mai târziu, Miller a scăpat de cancer.

Tratarea cancerului


“Am dosarul medical pentru a dovedi ceea ce spun” a spus Miller. “Prima dată am aflat despre acest tratament pe internet, pe urmă am vizitat centre și am discutat cu foști pacienți care s-au tratat cu acest ulei. Se pare că acest tratament există deja de ani de zile și multă lume se tratează cu ulei de canabis. Mai mult de atât, acest tratament nu are reacții adverse”, a mai declarat Miller.

Inițial neștiind ce alte opțiuni ar putea exista, Miller a suferit chinurile chimioterapiei.


Miller a investigat și a constatat că uleiul de canabis a fost utilizat de mulți pacienți pentru a vindeca cancerul, inclusiv cancerul pulmonar. N-a vrut să mai piardă timp așa că s-a decis să încerce și el.

Miller era rezident al orașului Granite, Illinois. Marijuana a fost aprobată în Illinois pentru uz medical în aprilie 2014 dar procurarea a fost dificilă și costisitoare.

El și soția sa s-au mutat în California, care a fost primul stat care a legalizat marijuana medicală și are programe în vigoare pentru rezidenții care doresc să-l cumpere.

Uleiul de canabis pentru cancerul pulmonar

Folosind uleiul de canabis, Miller a început să-l utilizeze simultan cu chimioterapia.

“Au trecut șapte luni de când foloseam uleiul și cancerul a dispărut! Să dau credit uleiului sau chimioterapiei? Le-am făcut pe amândouă simultan pentru că trebuia să fac și chimioterapia la cererea doctorului, chiar dacă aceasta din urmă mi-a provocat dureri la mâini și la picioare”, a spus Miller.

În clipul de mai jos puteți urmări declarațiile lui Darren Miller (lb. Engleză)

“…canabisul este o plantă, care poate fi cultivată în curte, practic ne-am putea cultiva propriul medicament naturist fiecare dintre noi. Dar de ce nu avem voie s-o facem? Pentru că trebuie s-o cumpărăm de la ei! ”

Miller intenționează să ia o doză mică de ulei în fiecare zi pentru tot restul vieții.

 

Această experiență i-a schimbat viața lui Miller în toate privințele. Legea acum îi permite să cultive canabis în cantități mici. El își face mici provizii de ulei pentru uz personal dar îi învață și pe alții cum să facă același lucru.”[1]

SURSE

  1. https://www.comunitateaprocanabis.info/cancer-pulmonar-in-faza-terminala-tratat-cu-ulei-de-canabis/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...