Să nu uiți ce ești, române, ești sămânță geto-dacă

Distribuie!

“Sămânţa geto-dacă
Ploua cu spaimă şi durere
Peste cetatea mea învinsă,
Cădeau bărbaţii în tăcere,
Murea un zeu cu tâmpla ninsă.
Ardeau străbunele altare
Şi ziua coborâse-n bernă,
Treceau oştirile barbare
Peste cetatea mea eternă.
Stam gol în focul din altare
Cu ochii căutând la ceruri,
Cerseam un strop de îndurare,
Un colţ din veşnice-adevăruri.
Ardeam pe geticul jertfelnic
Şi muntele ardea cu mine…
Din trupul meu de om nevrednic
Şi din bătrânele ruine,
Se zămislea sămânţa dacă,
Din foc şi sânge şi pământuri
Şi dintr-un strop din sfântă apă
Şi din blesteme şi din cânturi…
Sămânţa geţilor rodeşte,
Căci timpul i-a trimis poruncă.
Un neam întreg din mine creşte,
Un neam de foc şi flori de stâncă(versuri, Pavel Coruț)

Noi românii ca popor urmaș al geto-dacilor, suntem popor primordial- poporul pur arian (vezi genetica Hamburg) , cel care avem gena primordială și care ne-a fost introdusă la inceputuri.


Tocmai prin acest fapt, nu vom fi decimati si distruși niciodată, deși se încearcă asta. Noi suntem eterni si indestructibili pentru că această genă este gena începutului speciei umane ca specie dominantă. Forțele răului încearcă prin toate mijloacele să ne distrugă, făcând experiențe genetice, fără rezultat însă pentru că ce este divin nu poate să fie amestecat sau distrus.

De 2000 de ani, suntem parcă blestemati … încă după ce a fost omorât Burebista si inainte parcă… Cei mai mari filozofi ai antichitătii, istoricii-cronicari, spuneau că ,,neamul tracilor (geților) este cel mai mare după inzi (indieni), dar sunt divizați și dezbinați, fiind astfel ușor de cucerit. Dacă acești geți ar fi uniti, așa cum sunt de întelepti si viteji ar putea stăpâni întreg pământul” … deci încă din acele timpuri imemoriale se știa despre divizarea noastră.


Undeva, în  mijlocul acelor timpuri, parcă a intrat ceva în acest neam numeros, asemanător unei boli cumplite- boală care macină neamul nostru de milenii. Nu e posibil ca acest neam, care are rădăcini adânci înfipte în acest pământ sfânt, uns cu mirul nemuririi, să fie înjosit, maltratat și decimat, chiar în propria-i țară, de alogenii coloni, ce i-am primit cu brațele deschise.

Undeva, departe în negura timpurilor, o verigă din lanțul veșniciei noastre ca popor primordial, s-a slăbit, s-a rupt. Astfel cum se explică halul în care a ajuns acest popor, altădată mândru și frumos, astăzi trist și posomorât, trecând prin viața care i se pare anostă și fără de substrat, mergând apatic pe destinul hărăzit nu de ursitoarele autohtone ci de cei fără coloană vertebrală, născuți din putreziciunea pământului.

Popor român, avem nevoie sa conștientizam importanța neamului nostru, a fiecaruia din noi pe acest pământ, că tu ești născut din sămânța nemuririi neamului străbun. Acesta este adevarul care ne duce pe calea eliberarii, a implinirii destinului nostru divin.

Trezește-te popor român și aruncă de pe umerii tăi, povara și jugul asupritor al veneticilor și colonilor, născuți din colb de copite și fă din asta clipa trezirii la viață, la o viață pe care o meriti, pentru că tu POPOR ROMÂN EȘTI NEAM VEȘNIC ȘI IMORTAL.

Ne-a fost indus in mințile noastre, sistemul Matrix de tip slugarnic-„capul plecat sabia nu-l taie” spune  un mesaj subliminal creat de coloni, transformat tot de ei, într-o  zicală a umilinței, ce a intrat în mintea românului ca un vierme ce intră într-un măr sănătos.

Ne-au fost impuse prin mesaje subliminale, himere ca slugărnicia, indiferența și lașitatea, egoismul, care fac rău evoluției noastre spirituale. Afirmarea noastră ca neam a avut mult de suferit enorm  de pe urma acestor subcalități. Noi nu ne-am născut cu ele, ci ocultiștii, veneticii și cotropitorii au avut grijă să ne ,,bombardeze” masiv, până când  toate acestea, au devenit un fapt în viața noastră cotidiană.

 Cei care s-au opus acestor himere, au devenit martiri. Lumea a fost întoarsă cu susul in jos, iar moralitatea și  naționalismul au devenit crime si nu ceea ce sunt de fapt-rădăcinile  poporului nostru. Și da …sunt mândru că sunt român și m-am născut pe pământul nemuritor, unde s-au născut Fii Luminii, cei de început și dacă nu eram român, ceream să fiu.

Cei care au apărat patria străbună, au fost martirizați, cei mai de seamă geți- cei mai de seamă români. Ne-a procopsit Dumnezeu cu raiul terestru, unde greșeala noastră a fost să primit toate lighioanele pământului! Rezultatul…!?? Cred ei ca am rămas făr* de țară și am umplut pământul, în lung și-n lat, slugi la dârloagă, pe la porți străine… din stăpâni de drept al acestui pământ, din buni si iubitori vor sa ne faca goy de povară (vite), iar cei care în trecut cerșeau un loc unde să-și ingroape morții… vor sa fie stăpâni în locul nostru, din prea marea noastra bunătate.

Ați observat totuși că acești slujitori ai raului, au început sa faca greșeli mari, iar țara noastră, parcă pare scena după un război apocaliptic ! Pădurile sunt tăiate la ras…

Ce caută ei acolo, nu vor găsi, iar dacă vor gasi nu pot nici sa îl copieze și nici să distrugă. Ceea ce caută ei le va fi  de folos ca un obiect oarecare, dacă-l vot găsi. Chiar si sa fie ,,deschis” de un autohton cu sânge pur de român- acesta  îsi va pierde esența si gena sa pentru că trădează, chiar  dacă  e obligat s-o facă.

Apele ne sunt otrăvite. De ce, ce caută ei acolo?? Cu siguranță nu caută gaze de șist, pentru că procesul de extragere, nu acoperă din a doua parte din costul lucrărilor de exploatare și nu câștigă pe cât pierd.

Chiar în aceste momente, se duce un război de distrugere a României si a fiilor săi români. Să fim conștienți de asta, iar ca acest proces să nu se finalizeze dezastruos si fără de întoarcere pentru noi românii, trebuie să luăm atitudine!

 

Ne-am ridicat deja, ca un bulgăre de zapadă rostogolit la vale!!!

Ne-am ridicat deja, cu TOȚII CA UNUL, pentru că suntem născuți din nemurirea acestui neam bun și frumos!!!

Ne-am ridicat deja, pentru că pământul sfânt ce ne-a dat viață, ne ajută, ca fii lui ce suntem!!!

Ne-am ridicat deja, pentru că păsările cerului, animalele pământului, peștii din apă, toate viețuitoarele, ne ajută și ele, să ne scuturăm de jugul asupriri!!!

Ne-am ridicat deja popor român, cu TOȚII CA UNUL, pentru că luna de pe cer, soarele și toate stelele vor străluci mai tare, dându-ne puterea necesară să sfărâmăm capul fiarei luminându-ne fețele, altădată posomorîte și triste, acum vesele și încrezătoare în viitor!!!

Ne-am ridicat deja, iar  MARII STRĂBUNI ne ajută și acum, văzând că URMAȘII lor au înțeles rostul firii; pământul este al lor, EI SUNT STĂPÂNI și nu veneticii și profitorii, veniți din pustiu pământului!!!

Astfel fiind spuse aceste cuvinte, nu ne rămâne decit să urmăm învățăturile Mântuitorului- Bunului Isus. Ca să ne cizelăm, ca să ne pregătim pentru adevărata viață imortală, trebuie să îl alegem ca Învățător absolut pe Isus, însă avem nevoie să facem și mai mult, adică să devenim și noi învățători spirituali și  din tot ce știm noi, trebuie să dăm și altora mai putin știutori, să-i ajutăm să fie exemple, ba… chiar să ne depășească în știință si ințelepciune. Apoi acei oameni să continue și tot așa…prin acest lanț, vom ridica nivelul de conștiință, morală și întelepciune a fiecăruia dintre noi.

Un alt aspect foarte important este să pregătim temeinic, viitorul de mâine al copiilor noștri. Se știe că aceste ființe minunate, asimilează cunoștințe în primul rând de la părinții lor, apoi de la profesori și alte terțe persoane. Cizelarea copiilor noștri și insuflarea în subconștientul lor, a cinstei și al adevărului, a legilor divine- legătura noastră cu Creatorul Suprem, îi va ajuta să iasă probabil din MATRIX, devenind una cu întreaga Creație și energia care suntem de fapt si noi.

Avem nevoie sa îi educăm în moraitate și în credință absolută,  învățând-ui adevărata și magnifica istorie multimilenară, pentru a ști cine au fost în trecut, ca să știe cine sunt în prezent; urmașii celor care din pronie divină, au colonizat acest pământ bun și frumos. Astfel,  poporul român iși va urma drumul său spre libertate absolută. Totuși, piedicile sunt extraordinar de mari, cu implicații enorme în societea civilă, acestea fiind expuse de nonvalori, de imorali, de scursurile pământului, slugile răului absolut, prin manipulare și distorsionare a adevărului, creând o altă realitate, ce se dovedește a fi liniară și alternativă, iar cei mai slabi cu firea dintre noi românii, ne face să ne fie rușine că aparținem de acest popor român, așa cum văd și aud adesea de la diferiți interlocutori, care prea preocupați de grijile zilnice, preiau cu o pâlnie largă, toate informațiile greșite, ce mai sus amintiții coloni, le toarnă cu sârg în mințile confraților noștri.

Cei care suntem în măsură să întelegem aceste aspecte periculoase, trebuie sa le facem cunoscute și celorlalți. Din inima și din mintea noastră trebuie să alungăm frica, indiferența și egoismul care sunt armele slujitorilor răului. Să ridicăm prin felul nostru de a fi, moralitatea, cinstea si adevărul. Iubirea de țară și de neam trebuie să fie țelul nostru suprem, iar din rugăciune, nu trebuie sa lipsească țara si poporul tău, frate.

Vor fi perioade de mari încrâncenări…Au fost și în trecut (istoria e ciclică, se repetă), ori de câte ori un lucru important pentru omenire, urmează să se întâmple. În altă ordine de idei, dar apropiată acestui context, știm că divinitatea are planuri bine stabilite pentru pepiniera de pământeni, cei care sunt drepți si înalți vor fi crutați, dar cei care sunt strâmbi și uscați vor fi aruncati în foc. Simplu!

Toate ființele umane, sunt create din energie universală-cosmică, suntem una cu pulberea de stele din întreg universul, suntem una cu apa care înseamnă viată, dar puțini dintre noi, știm să alegem Calea cea Dreaptă.

Sistemul de tip MATRIX, implementat în subconștientul nostru, ne-a închis această Cale; directa legătură cu divinitatea. Acest sistem demonic a lăsat omului doar cinci simțuri esențiale care îl ajută să supraviețuiască în plan fizic si timp linear-creat deci de slugile ocultului, pentru a deveni un fel de zombi ambulanți și vite de povară. Celelalte simțuri, cum ar fi clarviziunea, levitarea, telekinezia, psihochinezia, teleportarea, călătoria în timp, au fost atrofiate sau scoase din spirala lui Fibonaci, din gena umană și doar putin dintre oameni mai posedă aceste calități extrazenzoriale. Se pare că toate aceste calități au fost de la începuturi darul pentru poporul arian. Pe de altă parte, se știe că noua ordine mondială (!?), este un concept al unor oameni certati cu Creatorul, un concept distrugător al rasei umane.

Au programe de laborator in stare sa distrugă neamuri până la copilul din leagăn, însă ținta lor nu sunt neamurile metisate, sau cele galbene și negre pentru că acestea sunt neamuri involutive, cu doar jumatate de cromozom Y. Ținta lor supremă este Neamul Arian, cel născut odată cu pământul, țintele lor sunt urmașii Fiilor Omului, ce slugile răului îi asemuie cu fii iadului, adică spun aceștia, că Fii Omului alias Fii Luminii nu sunt altceva decit frați cu lucifer. Total greșit, tocmai pentru a ne bulversa si manipula mințile.

Acest neam arian s-a născut în spațiul intra si extra carpatic-România de azi, însă cu teritorii și mai intinse, pe care le-am pierdut de-a lungul vremurilor, ale străbunei Geto-Dacia.

Această nouă ordine mondială, formată din elitele sociale, bancherii răului absolut, lideri ai organizațiilor secrete, cred că dacă vom dispărea noi românii, urmașii geto-dacilor și ai Fiilor Luminii, vor avea in sfârsit răzbunarea dorită.

Ca să înțelegem mai bine aceste aspecte, să ne întoarcem încă  de la începuturi, atunci când Dumnezeu a creat stelele și întreg universul, lumea și pământul cu oamenii si toate animalele după soiul lor. Ceva nu le-a convenit unor îngeri,atunci când Creatorul a spus „Să facem pe OM, după chipul și asemănarea noastă!” .

Aceștia s-au revoltat, pentru că Dumnezeu iubea lucrul miinilor Sale. Revolta însă a luat sfârșit, cu alungarea îngerilor răzvrătiți din înaltul cerurilor, împreună cu căpetenia lor Lucifer.

Nu știm cu exactitate ce s-a întâmplat la facerea lumii … la conceperea noastră ca homo sapiens-sapiens… ca ființe inteligente. Dar știm că urmașii lui Lucifer, ne doresc pieirea iar noi trebuie să conștientizăm acest lucru.

Conștientizând, nu ne rămâne decât să luăm atitudine, ca Fii ai Luminii ce suntem, dezvoltând iubirea necondiționată, față de fratele nostru și față de pământul străbun,  ce prin asta,  ne apărăm doar continuitatea în locul moștenit din străbuni.

Ia aminte românule, ia atitudine, împotriva a tot ce e scos din legea firii, ia atitudine împotriva tuturor imoralilor si derbedeilor profitori, ia atitudine românule, împotriva a tot ce pune în pericol continuitatea ta și a fiilor tăi, pe aceste meleaguri magice, moștenite din STRĂBUNI.

samanta geto-daci

Ia atitudine românule împotriva distrugătorilor pământului sfânt, mascată prin așa zisa NOUA REORGANIZARE TERITORIALĂ A ROMÂNIEI- împărtirea  pe regiuni administrative autonome (a se citi desființarea unui star suveran, și împărțirea lui in mici state vasale- provincii românești, pentru a fi mai ușor de împărțit ungurilor, rușilor si bulgarilor).

________Fiți români în cuget și simțiri, așa să ne ajute Dumnezeu!!!__________

Autor articol: Șandru Aron

Preluare Balada Lupului Alb; youtube , Alcorian Bhuntime, versuri Pavel Coruț , cântă Marcel Avram. Preluare Mesaje din trecut ; Youtube, Blinddaterix.

Preluare sistemul de control al Matricei, youtube, echipa FYMah.

Colaborator, Alina Linghezan”[1]

SURSE

  1. https://deceneuinteleptul.wordpress.com/2015/06/27/sa-nu-uiti-ce-esti-romane-esti-saminta-geto-daca/
  2. Șandru Aron
  3. Alina Linghezan
  4. Pavel Corut
  5. http://fymaaa.blogspot.ro/
  6. Foto: deceneuinteleptul.wordpress.com
  7. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner