Proiectul Aurora – unul dintre cele mai secrete proiecte ale SUA

Distribuie!

“Zvonurile despre Aurora au început în martie 1990, când revista Aviation Week & Space Technology a publicat o ştire conform căreia cuvântul “Aurora” apărea în bugetul SUA din 1985, având alocată o sumă importantă de 455 milioane USD pentru „aparate de zbor secrete”. Conform revistei, Aurora se referea la o clasă de aparate de zbor extrem de ciudate.

Într-o carte scrisă la scurt timp după aceea, Ben Rich, un fost director de program la Lockheed, scria că Aurora este proiectul care a dezvoltat, printre altele, bombardierul B-2 Spirit, afirmând cu certitudine existenţa acestuia, fără a da detalii suplimentare.


În 2006 Bill Sweetman, care se ocupă cu deconspirarea proiectelor secrete ale SUA, afirma că, deşi nu există dovezi concludente ale existenţei proiectului, este ferm convins că Aurora este încă în desfăşurare.

TR 3B aparţine unei clase de aparate de zbor de formă triunghiulară, care au fost observate de mai multe ori pe cer începând cu anii ’90. Majoritatea rapoartelor provin din SUA şi Marea Britanie. Aceste obiecte sunt descrise ca fiind silenţioase, zburând la joasă altitudine deasupra oraşelor, în majoritatea cazurilor fiind observate noaptea.


Aparatele de acest gen par să fie vizibile pentru radare, însă extrem de manevrabile. Se presupune că funcţionează pe baza unui motor anti-gravitaţional care roteşte un lichid în stare super-fluidă la viteze comparabile cu cea a luminii.”[1]

SURSE

  1. http://epochtimes-romania.com/news/sua-arunca-in-conflicte-arme-ultrasecrete-celebrul-aparat-de-tip-ozn-tr-3b-filmat-in-afganistan—216999
  2. Foto: Allen B. Ury

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner