Piramidele din China

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Distribuie!

Impresionante prin mărimea şi vechimea lor sunt şi zecile de piramide aproape necunoscute care se află în China şi care au ajuns deja să fie acoperite de pământ, vegetaţie şi chiar de aşezări umane.

Aceste piramide au fost evidenţiate şi prin imaginile din satelit şi ele datează din perioade atât de îndepărtate, încât istoria Chinei nu mai are referiri consemnate despre acestea. Aproximativ 38 de piramide se află la 25-35 km nord-vest de Xi’an, pe Câmpiile Qin Chuan din Provincia Shaanxi.


Ele nu sunt cunoscute în lume deoarece autorităţile comuniste din această ţară le ţin ascunse de ochii occidentalilor. Aceste piramide au vârful plat şi, prin urmare, sunt mai asemănătoare ca formă cu piramidele de la Teotihuacan, aflate la nord-est de Ciudad de Mexico, decât cu piramidele din Giza, Egipt.

Cercetătorii estimează că, deşi în China au fost scoase la iveală până în prezent numeroase piramide şi monumente străvechi, este posibil ca încă să fi rămas nedescoperite un număr foarte mare dintre acestea. O piramidă antică, mai mare decât cele din platoul Giza din Egipt, există în apropierea oraşului chinez Xi’an.


Primele menţiuni despre Piramida Albă au apărut în Occident in anii ’40, atunci când pilotul britanic James Gausmann a relatat prezenţa probabilă
a acesteia lângă oraşul Xi’an. Accesul arheologilor occidentali a fost restricţionat pentru o mare perioadă de timp, dar atunci când restricţiile au fost ridicate, aceştia au scos la iveala numeroase alte monumente antice.

La acel moment, Marea Piramida Albă nu se afla încă printre ele iar arheologii începuseră deja să se gândească la un mit fără acoperire reală.
Însă, cercetătorul rus Maxim Yakovenco a reuşit să identifice piramida care se aflase de-a lungul anilor chiar sub ochii specialiştilor. Este vorba despre Muntele Liangshan, aflat la circa 80 de kilometri de oraşul Xi’an.

În aparenţă, Marea Piramidă Albă chiar seamănă cu un munte, doar un ochi experimentat putând face diferenţa dintre o formă naturală de relief şi una creată de mâna omului. „Există o evidentă contribuţie a omului în aşezarea pietrelor acestui munte. Rezultă că Muntele Liangshan este în realitate o colosală construcţie pierdută de aproape un mileniu şi jumătate… Marea Piramidă Albă”, afirma Maxim Yakovenco.

Nassim Haramein consideră că guvernul chinez nu vrea ca vesticii să afle despre aceste construcţii, deoarece în legendele piramidelor se vorbeşte despre zei blonzi cu ochi albaştri care le-au construit. Ar fi greu de crezut că strămoşii chinezilor arătau ca nişte europeni, aşa cum ar trebui să accepte şi ideea că multe dintre descoperirile antice nu le aparţin, ci le-au primit de la zeii veniţi din cer.

Mitologia chinezească indică faptul că omul, încă din cele mai vechi timpuri, a avut contact cu civilizaţii extraterestre sau zeităţi. Datorită faptului că aceste piramide au vârful turtit se presupune că deserveau la aterizarea navelor spaţiale. Când călugării de la o mănăstire locală au fost întrebaţi despre aceasta, ei au răspuns că formaţiunile sunt foarte vechi, de peste 5.000 de ani.

„Piramidele acestea sunt de pe vremea unor regi care domneau peste pământurile acestea, însă ei nu erau pământeni, ci aparţineau altor lumi, erau descendenţii fiilor Cerului, ce au venit pe această planetă cu dragonii lor de metal”, le-au spus călugării.

Interesant este şi faptul că mulţi dintre localnicii din zona Câmpiei Shian susţin că sunt urmaşii unor civilizaţii extraterestre care au construit şi piramidele şi care în trecut au vizitat de mai multe ori Terra. Această ipoteză este susţinută şi de autorul vienez Peter Krassa.

Sursa: Marvin White – “Istoria interzisa a omenirii”.

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...