Operațiunea Cyclone: SUA au creat terorismul islamist (1979)

Distribuie!

Presedintele Jimmy Carter si consilierul sau pentru securitate nationala Zbigniew Brzezinski sunt artizanii crearii terorismului islamic! Potrivit multor analisti politici, Carter a fost si „forta zambitoare” a expansionismului Noii Ordini Mondiale.

Cele de mai jos, prezentate pe scurt, sunt cunoscute datorita unui interviu acordat in 1998 de Zbigniew Brzezinski jurnalului „Le Nouvel Observateur” si a unor documente de arhiva din Rusia, Germania, Ungaria, Polonia si Statele Unite, descoperite de Peter Schweizer si publicate in incendiara carte „Reagan’s War”.


In vara anului 1979, consilierul pentru securitate nationala, Zbigniew Brzezinski, preocupat sa creeze un potential inamic pentru URSS, a format „miscarea terorista islamica”, cu baze in Afganistan si Pakistan. Scopul era de a infiltra Republicile Sovietice Musulmane din Asia Centrala.

Cu cinci luni inainte de invazia sovietica in Afganistan, deci in iulie 1979, i-a prezentat presedintelui, Jimmy Carter, planul sau, pe care Agentia Centrala de Informatii (CIA) l-a codificat „Cyclone”. Congresul nici macar nu a fost instiintat, iar presedintele a aprobat la inceput 500 milioane de dolari, suma totala cheltuita fiind de 5 miliarde dolari.


Aceasta suma a fost cheltuita in perioada 1979-1989, pe timpul cand URSS a purtat Razboiul in Afganistan, sprijinind Miscarea Islamica. Astfel, Casa Alba se poate „mandri” ca a intocmit si pus in aplicare primul program de pregatire/antrenare a teroristilor islamici (si-au pregatit cu mana lor viitorii inamici!).

In perioada 1982-1992, peste 60.000 de „luptatori” islamisti au fost pregatiti si sustinuti financiar in Pakistan, alti circa 40.000 la „Scoala de Sabotaj” de la Camp Peary (statul Virginia), toti acestia inrolandu-se ulterior in organizatiile si gruparile teroriste islamice.

Acesti „luptatori” au actionat si in Ruanda, Somalia, Bosnia si Kosovo. Tandemului Jimmy Carter – Brzezinski i s-a datorat si aparitia in Pakistan a organizatiei Al-Qaeda (se presupune ca in 1988), mai intai ca „administratie a bazelor de pregatire”.

Din 1989, Osama bin Laden a devenit si conducatorul lui „Maktab al Khidamar” (MAK), de fapt, serviciul secret al miscarii teroriste islamice, care a devenit „bratul CIA”. In anii ’90, bin Laden si-a consolidat organizatia construindu-si si „ramura economica” a ei, o uriasa masina pentru recuperarea fondurilor, avand astazi ramificatii in peste 60 de tari.

Cand au avut loc atentatele de la 11 septembrie 2001, toti politicienii si mass-media americana au fost cuprinsi subit de o amnezie suspecta: s-a uitat ca terorismul islamic a fost finantat chiar de americani.

Intrebat daca regreta acest lucru, Brzezinski a raspuns:

„Ce este mai important pentru Istoria Omenirii? Talibanii sau colapsul imperiului sovietic? Cativa musulmani fanatici fanatici sau eliberarea Europei Centrale si sfarsitul Razboiului Rece?”

De unde se vede ca, pentru indeplinirea Marelui Plan, Iluminatii nu se dau in laturi de la nimic. Ce conteaza cateva zeci de mii de morti inainte ca America sa intre efectiv in „desfasurarea” celor doua razboaie mondiale, din randul tineretului american, daca aceasta ajuta la indeplinirea Marelui Plan? Ce conteaza 3.000 de mort (cifra oficiala) daca ei au constituit „moneda” de schimb pentru „coalitia antiterorista”?

 

Sursa: Teodor Filip – „Oculta Mondiala – Marele Plan”, volumul II, pag. 54-55, Editura Obiectiv Craiova.

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner