Mașina zburătoare – un proiect secret al armatei americane

Distribuie!

In istoria omenirii se afla un proiect secret inedit, care apartine armatei americane. SUA au avut intentia la un moment dat sa construiasca o masina care putea zbura.

Proiectul unei masini de teren zburatoare nu a fost pus niciodata in aplicare, el existand doar la nivelul unor schite, din cauza costurilor prea mari, scrie Fox News. O companie care a avut contracte cu armata americana a facut recent public acest proiect secret al anilor 1960.


Compania BAE Systems a prezentat planul unui “Jeep zburator” conceput de British Aerospace Corporation. Masina zburatoare a armatei ar fi avut scopul de face misiuni de recunoastere in orice mediu posibil.

 

Masina era dotata cu 12 ventilatoare directionale, care o ajutau sa se ridice de la sol si sa treaca peste obstacolele care ii apareau in cale. Din pacate, costul urias implicat de construirea masinii a facut ca ea sa nu fie produsa niciodata.


Sursa:

  1. https://ziare.com
  2. Foto: Fox News

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner