La data de 10 septembrie 2001, Ministrul Apărării al SUA, Donald Rumsfeld, anunța “pierderea” a 2,3 trilioane de dolari de către Pentagon, iar a doua zi s-a întâmplat ceva…

Distribuie!

Sursa de finantare a atentatelor de la 11 septembrie 2001 a fost intotdeauna ignorata. In raportul 9/11 se considera “nesemnificativa”, caci daca s-ar fi urmarit s-ar fi ajuns la elementele criminale din interiorul guvernului SUA si din serviciile secrete. Chiar si fara urmarirea sursei de finantare, analizand totul ajungem la aceleasi elemente criminale.

Nu o sa prezentam, aici, informatiile pe larg cu privire la modul de desfasurare a operatiunii “Steag Fals”[1] de la 11 septembrie 2001, operatiune descrisa in articolele anterioare pe larg. Acum, succint, vom prezenta un aspect mai putin cunoscut al acestor atentate despre care putina lume stie.


La data de 10 septembrie 2001, Ministrul Apararii al Statelor Unite ale Americii, Donald Rumsfeld, anunta ca “nu putem urmari 2,3 trilioane de dolari in tranzactii” in sensul de “pierdere” acestei sume uriase de bani.

Orice suma de bani, care are rolul de a finanta asa-zisa “aparare”, poate fi urmarita. A spune, efectiv, ca nu gasesti o suma uriasa de bani in tranzactiile efectuate, inseamna ca suma ai ascuns-o si utilizat-o intr-un alt scop, caci 2,3 trilioane de dolari nu se pot evapora.


Aparatorii lui Donald Rumsfeld sustin ca, noi, conspirationistii am interpretat in mod “tendentios” si “gresit” afirmatia sa. Potrivit lor, Donald Rumsfeld n-ar fi spus ca banii au disparut, ci doar ca sistemele lor sunt depasite (invechite) si nu pot urmari tranzactiile intre departamente.

donald-rumsfeld-11-septembrie-2001-911-pentagon

Cu alte cuvinte, “banii au existat, n-au disparut”[2], doar ca, ce sa vedeti, este prea complicat pentru a urmari traseul lor. Va dati seama, Pentagonul, care utilizeaza tehnologie cu peste 50 de ani fata de ceea ce se cunoaste oficial, este depasit de computerele invechite si nu poate tine contabilitatea banilor.

Video

SURSE

  1. http://knowterrorists.com/missing-2-3-trillion-prove-911-was-an-inside-job/
  2. https://www.metabunk.org/debunked-rumsfeld-says-2-3-trillion-missing-from-the-pentagon.t165/
  3. Foto: pinterest.com
  4. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner