“Încălzirea Globală” este o mascaradă politică

Distribuie!

“ÎNCĂLZIREA GLOBALĂ este o MASCARADĂ politică!

Ideea că există o încălzire globală provocată de om „este o imensă prostie”, afirmă co-fondatorul The Weather Channel, John Coleman.


„Guvernul american dă bani numai oamenilor de știință care îmbrățișează ipoteza lor”, a fost tranșant Coleman invitat duminică la CNN, la emisiunea „Reliable Sources”. „Nu au de ales; dacă vor să ia bani, trebuie să prezinte poziția lor. Doar pe aceștia îi plătește guvernul. Asta nu înseamnă că este și adevărat, ci doar că pentru asta sunt plătiți”, a dezvăluit meteorologul care, acum 32 de ani, a fost co-fondator al celebrului canal meteo „The Weather Channel”.

John Coleman, care a denunțat mascarada încălzirii globale într-o scrisoare adresată luna trecută către Universitatea California din Los Angeles, i-a spus realizatorului emisiunii, Brian Stelter, că i-a displăcut să fie prezentat ca un „negaționist” al încălzirii globale.

El i-a reproșat că CNN (un canal cu vederi stângiste), ca și The Weather Channel, a ajuns la un consens asupra încălzirii globale.

„În știință nu există consens. Știința nu înseamnă vot. Știința lucrează cu fapte. Dacă judeci numai pe baza faptelor, constați că nu există o schimbare climatică. Nu există nici o încălzire globală provocată de mâna omului.”

Problema a ajuns „o mare chestiune politică pentru Partidul Democratic”. Este păcat că ea „este tratată politic și nu științific, dar știința este de partea mea”, a punctat omul de știință.

Coleman a făcut un apel către oameni să se informeze și din surse independente și vor afla că „nimic din acest alarmism despre gheață și valuri de căldură și secetă, nimic din toate astea nu se întâmplă”.”[1]


“Incalzirea Globala” si Noua Ordine Mondiala

In spatele “Incalzirii Globale” se afla planul Iluminatilor de a instaura Noua Ordine Mondiala. Concret, Iluminatii sustin ca “Incalzirea Globala” este se datoreaza oamenilor, care sunt multi. Ce inseamna asta? Inseamna ca Iluminatii sustin reducerea populatiei Pamantului.

“Incalzirea Globala” reprezinta si o afacere pentru Iluminati in sensul ca banii din taxarea globala se duc in buzunarele lor. Daca Iluminatii ar dori sa nu mai existe poluare, atunci ar renunta la combustibilii fosili si ar promova toate tehnologiile care genereaza energie libera.

Va recomandam sa cititi:

https://www.dir.org.ro/incalzirea-globala-reducerea-populatiei-globale-si-noua-ordine-mondiala/

SURSE

  1. http://evz.ro/un-om-de-stiinta-denunta-incalzirea-globala-este-o-mascarada-politica.html
  2. Foto: creators.com
  3. Foto: bokbluster.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...