Două presupuse baze din Antarctica descoperite de Google Earth

Distribuie!

Google Earth se face responsabil pentru descoperirea a două baze misterioase pe teritoriul Antarcticii. Imaginile au aprins imaginația specialiștilor, care au emis mai multe ipoteze cu privire la originea acestora.

Faimosul ufolog american, Scott Waring, este de părere că găurile imense, descoperite cu ajutorul programului Google Earth, sunt de fapt intrările unor baze secrete. Aceste baze nu au fost construite de către oameni, ci de către o specie extraterestră, care monitorizează Terra de mii de ani.


„Aceste imagini sunt de-a dreptul impresionante. Ele demonstrează că în Antarctica există o formă de viața necunoscută omului. Este posibil ca aceste găuri să fie intrările unor baze extraterestre”, scrie ufologul pe blogul său.

Mai mult de atât, în apropierea uneia dintre intrări a fost captată o imagine suspectă. Pare a fi o farfurie zburătoare prăbușită. Cel puțin așa indică conturul obiectul care se află acoperit parțial cu zăpadă.


Chiar dacă la prima vedere această ipoteză pare o fantasmagorie, interesant este faptul că Google a cenzurat această zonă suspectă. Oare de ce? Dacă întreaga poveste este doar o invenție de ce în prezent zona unde sunt cele două intrări în presupusele baze extraterestre nu mai este vizibilă în programul Google Earth?

Probabil că răspunsul este dincolo de înţelegerea noastră. Sau poate o a doua ipoteză oferă explicația acestui mister.

Trebuie doar să ne aducem aminte de faimoasa expediție a amiralului american Byrd și atunci lucrurile tind să prindă contur. Imediat după cel de-Al Doilea Război Mondial, guvernul american a ordonat o expediţie militară în Antarctica în căutarea lui Hitler.

Încă de atunci, au existat informații că Hitler nu s-a sinucis în buncărul său de sub Berlin și a fugit într-o bază secretă din Antarctica. Amiralul Byrd a fost însărcinat să-l găsească cu orice preț. Obiectivul nu a fost îndeplinit, dar amiralul american a consemnat în jurnalul său numeroase întâmplări impresionante.

baze antarctica

Una dintre acestea descria mai multe farfurii zburătoare care erau marcate cu semnul zvasticii. Byrd a considerat că era ale lui Hitler și a fost convins că baza în care se ascunde era în apropiere. Aceasta nu a fost niciodată descoperită, iar obiectivul misiunii nu a fost niciodată îndeplinit.

Informatii Departamentul Zero Romania

Faptul ca in Antactica sunt baze subterane, nu mai este un secret. Nazistii, chiar si in prezent, au in Antarctica o suprafata de 600.000 km patrati, cunoscuta sub numele de “Neuschwabenland”, acest teritoriu ramanand al nazistilor, chiar si dupa caderea Reich-ul in Europa. De fapt, sunt cateva zone in lume, printre care si Dignidad din Chile si Bariloche din Argentina, unde nazismul a ramas, steagul nazist putand flutura legal in continuare. Juristii internationali au observat, insa nu prea au ce sa faca. La Baza 211 din Antarctica, generalul Hans Kammler era cel care conducea operatiunile de acolo.

De asemenea, aceasta baza era una dintre putinele locuri de pe Planeta unde se proiectau celebrele farfurii zburatoare naziste – Haunebu si Vril. Dupa ce Aliatii au declansat Operatiunea “High Jump”, in 1946-1947, amiralul Richard Byrd a ajuns in Centrul Pamantului – Agartha. De asemenea, Byrd a fost invins de catre nazistii din Antarctica. In 1957-1958, Aliatii au mai declansat o operatiune numita “International Geophysical Year”, care era, de fapt, o operatiune paravan, al carei scop era atacarea si distrugerea bazei nazistilor, dar si construirea unor noi baze sub pretext “de cercetare”, fiind alertati de descoperirea facuta amiralului Byrd, dupa ce a ajuns in Agartha.

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/doua-baze-ciudate-descoperite-antarctica-ce-este-cu-ele

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner