Cristalele timpului

Distribuie!

Oamenii de știință au creat cristalele timpului – cristale care au o structură atomică ce se repetă nu doar în spațiu ci și în timp, fiind într-o perpetuă mișcare fără energie.

Un nou tip de materie, denumită cristalele timpului- a fost creat de două echipe de oameni de ştiinţă, demontând teoria potrivit căreia acest lucru ar fi imposibil, informează independent.co.uk.


Cristalele normale, de la cele de diamant la cele de gheaţă, au atomi care sunt dispuşi în mod repetitiv în cele trei dimensiuni ale spaţiului: lungime, lăţime şi înălţime.

Totuşi, atomii cristalelor timpului, a căror existenţă a fost intuită de câştigătorul premiului Nobel pentru Fizică, Frank Wilczek, în 2012, au o structură care se repetă și în timp, nu numai în spațiu. Astfel cristalelor timpului li se adaugă o a patra dimensiune, mişcarea timpului.


În esenţă asta înseamnă că ele oscilează pentru totdeauna fără nicio influenţă externă. Cristale temporale se mișcă fără energie.

Este ca și cum materia și structura acestora este creată de un cerc temporal care se repetă.

Înainte ca aceste cristale să fie create, au fost cercetători care şi-au exprimat îndoiala că pot exista cristale care să aibă o mişcare perpetuă contrazicând legile fizicii.

Cristalele timpului par a fi un sistem închis, astfel că nu se pierde energie în afară şi par să aibă proprietăţi similare super conductorilor, astfel că electronii pot să se mişte fără nicio rezistenţă.

Acest lucru permite ca mişcarea cristalelor să continue pentru totdeauna, cel puţin teoretic.

Aplicaţiile practice sunt considerate a fi departe, dar se crede ca proprietățile unice ale cristalelor ar putea ajuta la transpunerea calculului cuantic în realitate.

 

O echipă de cercetători din Maryland și alta de experţi de la Universitatea Harvard au publicat lucrări distincte în Nature, una dintre revistele de top din lume, în care descriu proprietăţile unui cristal al timpului.

Sursa: https://www.romaniatv.net/cristalele-timpului-un-nou-tip-de-materie_344890.html

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Microcipurile, semiconductorii, fibrele optice, laserul, multe aliaje noi de metale sunt, de fapt, toate, tehnologii refăcute prin inginerie inversă şi care au aparţinut OZN-urilor doborâte de către guvernul american. Conform declaraţiilor coroborate a zeci de martori, în perioada ianuarie 1947 – decembrie 1952, autorităţile SUA au reuşit să recupereze 16 nave extraterestre, dintre care unele s-au prăbuşit tocmai datorită armelor pământene
Glanda Pineală (Al Treilea Ochi) - 18 informații importante de cunoscut
Curiozități despre creierul tău
Ceea ce noi numim mental sau minte este, în realitate, un angrenaj foarte complex şi subtil, care comportă multe diviziuni sau funcţii şi este totodată structurat pe diferite frecvenţe energetice de vibraţie
Alchimia și Piatra Filosofală
Cosmosul se creează în mod continuu şi dinamic prin interacţiunea câmpurilor de energie fundamentale. Această „dinamică interactivă unificată” implică patru câmpuri de energie (forţa gravitaţională, forţa electromagnetică, forţa de interacţiune slabă şi forţa de interacţiune tare) şi un câmp conservator al informaţiei (sau forţa a cincea), asociat cu ceea ce numim „vidul cuantic”, ce îşi găseşte corespondenţa în esoterismul oriental şi occidental, în noţiunea de eter (Akasha Tattva)
Conştiinţa şi inteligenţa: Creierul nu este creatorul conştiinţei, ci numai instrumentul ei. Inteligenţa este ceva deosebit, independentă de creier. La naştere, inteligenţa este moştenită prin reîncarnare
Fenomenul telepatiei se produce între un emițător și un receptor. El se declanșează când frecvențele psihicului emițătorului și receptorului se află în rezonanță
10 reguli pentru o minte puternică
Fenomenul misterios al stâlpilor de lumină
Descoperire uimitoare! Iată ce organ al corpului este implicat, alături de creier în influenţarea realităţii
Mașina zburătoare - un proiect secret al armatei americane

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...