Baza extraterestră din Muntele Pic de Bugarach din Franța

Distribuie!

“Satul francez Bugarach, situat la circa 30 de kilometri sud-vest de Carcassonne, în departamentul Aude, din sud-vestul Franţei, are o poveste cu totul aparte, relatează oddculture.com. De-a lungul timpului, satul a devenit celebru pentru că se află chiar lângă muntele Pic de Bugarach, un vârf stâncos, care, cu cei 1.230 de metri ai săi, este cel mai înalt punct al lanțului de coline Corbières.

Pic de Bugarach este cunoscut pentru faptul că partea de deasupra este mai veche decât cea de mai jos. Din punct de vedere geologic, o asemenea anomalie nu este posibilă, iar o explicație plauzibilă nu se poate găsi. Oamenii de știință l-au analizat în nenumărate rânduri și, pentru că nu au găsit nici o explicație plauzibilă, l-au numit „muntele cu capul în jos“.


Tocmai din acest motiv, pe seama acestei regiuni au început să circule diferite legende, care de care mai fanteziste. Localnici susțin că în urmă cu zeci de ani au fost zărite aici primele nave extraterestre care survolau zona muntoasă în fiecare noapte. Din acest motiv, un adevărat cult al extratereștrilor s-a născut în jurul acestui munte bizar.

Se spune că din cauza structurii sale inversate, muntele este încărcat cu energia necesară OZN-urilor pentru a efectua călătorii intergalactice. Acesta ar fi motivul pentru care în interiorul muntelui există o întreagă bază extraterestră. Localnicii sunt convinşi că doar așa se pot explica zgomotele ciudate care se aud din interiorul lanțului muntos.


Numeroși specialiști s-au deplasat la fața locului pentru a efectua măsurători pentru determinarea provenienței zgomotului infernal. Nici până în ziua de astăzi nu s-a putut determina fenomenul straniu care se petrece în interiorul muntelui, în ciuda analizelor și măsurătorilor efectuate cu aparatură de ultimă generație.”[1]

SURSE

  1. https://www.gds.ro/Actualitate/2014-06-28/Pic+de+Bugarach%2C+%E2%80%9Estatia+de+oprire%E2%80%9C+a+extraterestrilor/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...