Automobilul pe Thoriu merge timp 100 de ani cu doar 8 grame de Thoriu

Distribuie!

Publicatia politicalblindspot.com[1] si publicatia “Secretele lui Lovendal”[2] prezinta inventia unei masini, care functioneaza cu thoriu si care, cu doar 8 grame de thoriu, poate parcurge 1,6 milioane de km. Aceasta inventie ca si motorul antigravitational, ca si motorul cu apa constituie o tinta destul de periculoasa pentru corporatiile producatoare de masini, caci acestia au nevoie sa sustina ca petrolul (care nu se epuizeaza niciodata), ar fi intotdeauna “si mai putin, si mai putin”, toate astea pentru a tine pretul ridicat.

rp_cadillac-world-thorium-fuel-concept-1-625x320.jpg

Firma care a indraznit sa puna bazele acestui automobil este Laser Power Systems, o companie din SUA (Connecticut), care foloseste ca si propulsie thoriul pentru a produce electricitate, dar si o putere uriasa. Thoriu este un element radioactiv, asemanator uraniului, care are numarul atomic 90, ce se gaseste in natura, izotopul sau cel mai stabil este 232Th. Fata de uraniu, thoriul nu este puternic radioactiv, asa ca impactul unei exploatari de suprafata este destul de mic.


images (4)

Elementul chimic thoriu

Charles Stevens, directorul firmei Lase Power System, explica ca un gram de thoriu genereaza o energie mai mult decat 28.000 de litri de benzina, ceea ce e extraordinar, daca ne gandim la cata economie s-ar face si cate corporatii petroliere ar da faliment. El a mai declarat ca cele 8 grame de thoriu care ar fi folosite la alimentare, i-ar asigura alimentarea toata viata masinii, caci distanta care ar parcurge-o este uriasa, fara a mai fi nevoie de alimentare vreodata.

Stevens a explicat intr-un interviu pentru Ward Auto, ca a folosit bucati mici de thoriu pentru a genera caldura, pentru a crea un generator special care sa functioneze doar cu cele 8 grame.


SURSE

1. http://politicalblindspot.com/car-runs-1-million-miles-on-8-grams-of-thorium/

2. http://www.lovendal.ro/wp52/automobilul-cu-thoriu-cosmarul-multinationalelor-petroliere-cu-doar-6-euro-am-merge-cu-o-masina-toata-viata-e-de-10-000-de-ori-mai-ieftin-decat-o-masina-pe-benzina-sau-motorina/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...