ASTRA TR-3B – aeronava triunghiulară antigravitațională

Distribuie!

Proiectul Aurora este cel mai secretizat program aerospatial existent. El creeaza si dezvolta nave cu o capacitate de zbor la niveluri ultraperformante, cu mult peste ceea ce se foloseste in tehnologia conventionala. Cel mai avansat si mai exotic vehicul creat in cadrul Programului Aurora este cel numit “TR-3B”, care are numele de cod “ASTRA”.

La constructia acestui vehicul a fost folosita intr-o foarte mare masura tehnologie obtinuta prin inginerie inversa (recuperata de la navele spatiale extraterestre prabusite). Iata cateva dintre caracteristicile acestei nave: are o forma triunghiulara, se poate deplasa atat orizontal, cat si direct vertical, in atmosfera Pamantului (cam pana la 120 km altitudine), atinge o viteza de 9 Mach (cam de 9 ori viteza sunetului, aproximativ 10.000 km/h), iar in afara atmosferei Pamantului poate atinge si viteze mult mai mari.


In plus, TR-3B isi poate schimba reflectivitatea, absortia radar si culoarea, poate deveni invizibil (folosind tehnologia STEALTH) si are o autonomie de zbor pentru o perioada nedeterminata. Acest avion functioneaza cu metan lichid si are la bord un dispozitiv antigravitatie, o arma ce utilizeaza pulsatia electromagnetica (ce poate distruge chiar si radarele) si are capacitatea de a ajunge chiar si pe Luna.

Exista mii de aparitii ale acestui tip de vehicul, care au fost raportate, fotografiate si filmate pe tot cuprinsul lumii, insa, bineinteles, oficialitatile neaga faptul ca ar cunoaste ceva despre un asemenea vehicul.


Sursa: Emil Strainu si Emilian Dobrescu – “Dosarul Delta – Extra(terestrii) suntem noi”, Editura Triumf, pag. 204-205.

Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...

Cookie Consent with Real Cookie Banner