Apa din Munții Rodnei conține coloizi de aur și argint

Distribuie!

“În Munţii Rodnei, localnicii au descoperit o comoară: la fântăna din comuna lor curge apă cu aur. Oamenii spun că apa are proprietăţi miraculoase şi sunt convinşi că s-au vindecat astfel de multe boli. Specialiştii confirmă că apa alcalină are beneficii pentru sănătate. Vestea s-a răspândit rapid în ţară şi mii de turişti vin să se convingă pe pielea lor că izvorul este tămăduitor.

Într-o vale împrejmuită de crestele Munţilor Rodnei şi Bârgăului, la 50 de minute de mers cu maşina din Bistriţa, descoperim comuna Maieru. În locul unde a copilărit scriitorul Liviu Rebreanu, curge apă cu aur. La propriu.


Specialiştii spun că apa nu are bacterii şi conţine aur coloidal. Oamenii sunt convinşi că are proprietăţi vindecătoare. Apa izvorăşte din munte şi ajunge în comună printr-o conductă de trei kilometri. Pe acest traseu apa nu îngheaţă niciodată.

Dacă apele din comerţ au în general un PH peste şapte, apa din Maieru are PH peste 8. Medicii spun că apa alcalină ajută organismul să funcţioneze corect şi asigură buna funcţionare a sistemului digestiv. Vestea apei mirculoase s-a dus în toată ţara. Ba chiar şi peste hotare, după ce localnicii susţin că i-a vindecat de diferite afecţiuni.”[1]


“În ţară, mai sunt câteva izvoare cu apă ce conţine coloizi de aur şi argint, însă acestea sunt concesionate, iar cei care le folosesc vând apa chiar şi peste ocean cu 8 euro pentru 75 de mililitri.”[2]

“Elixirul vieții, din Munții Rodnei. Apa cu aur și argint

Se spune că ar fi capabilă să vindece toate bolile şi că ar avea proprietăţi regenerante şi întineritoare. Din păcate pentru noi, ia drumul străinătăţii.

În localitatea Maieru din județul Bistrița-Năsăud, situată la poalele Munților Rodnei, populația se alimentează cu apă pentru băut de la o cișmea improvizată de administrația locală chiar în vecinătatea primăriei, dar care provine dintr-un izvor apărut într-o zonă cu marmură. Oamenii îi spun „apa de aur” și sunt încredințați că are proprietăți vindecătoare, relatează Radio Cluj.

Sunt foarte puţine izvoare în lume care conţin particule de aur coloidal. Din fericire, unul se află pe teritoriul comunei Maieru, şi a fost descoperit în urmă cu şapte ani de către o familie din Banat care căuta marmură.

Familia Bucovan a decis să trimită mostre din apa izvorului la teste în străinătate. De la Institutul Frezenius din Germania, li s-a spus că apa este magnezică, uşor mineralizată şi conţine particule de aur coloidal şi nu îngheaţă niciodată.”[3]

SURSE

  1. https://observatornews.ro/inedit/izvor-apa-aur-muntii-rodnei-314326.html
  2. https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/cozi-la-un-izvor-cu-apa-cu-aur-din-bistrita-nasaud-lichidul-ia-drumul-strainatatii.html
  3. https://miscareaderezistenta.ro/sanatate/elixirul-vietii-din-muntii-rodnei-apa-cu-aur-si-argint-50745.html
  4. Foto: timponline.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Departamentul Național de Informații!

Departamentul Național de Informații (DNI) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul Național de Informații (DNI)!

Departamentul Național de Informații (DNI)

Departamentul Național de Informații (DNI) este o organizație neguvernamentală fără personalitate juridică. Departamentul Național de Informații (DNI) a fost înființat la data de 15 august 2013.

You may also like...